SOCIALA MEDIER 

KONTAKT

KONTAKT

Vilma Litens 

Email: contact@vilmalitens.com

Tel: 073-8116876

  • Facebook
  • Instagram
NYHETSBREV

P L A N T B A S E R A D   K O S T

Vad innehåller kursen? 

I denna kurs tar jag upp de viktigaste delarna kring plantbaserad kost. I takt med ett ökat intresse och medvetenhet om klimatet så har allt fler börjat äta plantbaserat. Det har stora fördelar för både hälsan och klimatet men för många är det ett stort steg att börja äta mer från växtriket. Kursen innehåller därför enkel men viktig fakta om t.ex. vilka näringsämnen som man kan få brist på, hur påverkas mag-och tarmsystemet, vegetabiliska produkter i matbutiken, påverkan på miljön men också tips på recept. 

 

Vem är kursen tänkt för? 

Kursen är tänkt för att passa för dig som är nyfiken på att lära dig mer om plantbaserad kost och som vill få en blandning av fakta om mat, kroppen, miljön men också inspiration. Kursen är upplagd för att kunna passa alla och kunskapen är förmedlad på ett enkelt sätt vilket betyder att du kan gå kursen oavsett om du har eller inte har kunskap sen tidigare. 

 

 

Olika avsnitt som ingår

1. Grundläggande näringslära
2. Vad innebär en plantbaserad kost?
3. Vad är viktigt att tänka på näringsmässigt? 
4. Tips på proteinkällor 
5. Plantbaserad kost och träning 
6. Mag-och tarmkanalen 
7. Plantbaserad kost och klimatet 
8. Tips på produkter och färdigmat
9. Tips på recept 

 

 

Vad är en onlinekurs? 

​Kursen är helt onlinebaserad och du kan därför gå kursen, när, var och hur du vill. Du kommer ha tillgång till kursen i 6 månader och kan under dessa månader läsa den i din egen takt eller gå tillbaka och läsa avsnitt flera gånger. Kursen kommer att bestå av olika avsnitt som inkluderar text, bilder, skärminspelningar och illustrationer. Du ansvarar med andra ord för ditt eget lärande. 

 

 

Pris och Betalning

Pris för kursen: 499 kr.

​Betalningen sker via kursplattformen Coursio och du kommer kunna välja på att betala direkt eller via faktura. Om det skulle uppstå några problem med betalningen så kontakta Coursio support. 

Ta chansen att gå denna kurs för att lära dig mer om plantbaserad kost!