SOCIALA MEDIER 

KONTAKT

KONTAKT

Vilma Litens 

Email: contact@vilmalitens.com

Tel: 073-8116876

  • Facebook
  • Instagram
NYHETSBREV

OMDÖME

Maria Michael, Grundare IntensiveKost 

“Jag har anlitat Vilma som föreläsare vid ett flertalet föreläsningar inom ämnet nutrition och är supernöjd! Idag är Vilma ordinarie i mina workshops och utbildningar."

Lisa Nilsson, kund som har tagit hjälp med kosten 

Vilma inspirierar med sin energi och sitt engagemang. Jag kände mig sedd på en gång och att hon var intresserad av att hitta vad just jag skulle må bra. Vilma sydde ihop ett program som jag har mått oerhört bra av och känt effekt och stor skillnad mot vad jag tidigare provat. Hennes sammansättning av näringsämnen märks verkligen att det hjälper. Menyförslagen var lätta att följa och även roliga mellanmål som gick snabbt att ta till sig. Kontakten med Vilma har gjort att jag ändrat mitt sätt att tänka och agera kring mat och träning och det på ett sätt som känns hållbart. 

Leg kiropraktor Dr Mikaela A.G.Petersen DC

Nutritionist Vilma är verksam hos oss på Hötorgets Kiropraktik sedan ca ett år. Vilma är mycket driftig samt innovativ, hur hon redan i slutet av sin kandidatutbildning som Prenutritionist började se patienter hos oss.  Hon är mycket kunnig, patienterna tycker bra om hennes vänliga, sakliga samt kunniga sätt att leda dem till bättre nutritionsintag i förhållande till varje individs speciella behov. Vi är mycket tacksamma att få ha henne här.