SOCIALA MEDIER 

KONTAKT

KONTAKT

Vilma Litens 

Email: contact@vilmalitens.com

Tel: 073-8116876

  • Facebook
  • Instagram
NYHETSBREV

K O S T F A K T A  O C H 

N Ä R I N G S B E R Ä K N A D E  R E C E P T

Vad innehåller kursen?
Denna kurs är ett samarbete med mig och instagramkontot Koststudion. Kursen kommer innehålla viktiga men enkla tips på vad man kan tänka på gällande t.ex. energiintag, fördelning av makroämnen, uppladdning-och återhämtningsmål. Vi tror på att kunskap är en av nycklarna för en hållbar kosthållning och i denna kurs delar vi med oss de bästa tipsen för att ta tag i sin hälsa. Utöver faktadelen så innehåller kursen också en hel del näringsrika recept på frukost, lunch/middagar, mellanmål och snacks. Alla recept är näringsberäknade utefter en liten mindre energimängd och en liten högre energimängd.
Vem är kursen tänkt för?
Kursen är tänkt för dig som vill ta kontroll över din hälsa men inte riktigt vet vart du ska börja. Denna kurs kräver inte att du har någon förkunskap eller liknande utan kursen ger enkla och handfasta tips. Eftersom att alla recept också är näringsberäknade så kan du enkelt sätta ihop en kost som passar dig och dina mål. Vi tror på att kunskap och förståelse är en viktig del för att kunna hitta ett hållbart förhållningssätt till kost.
Olika avsnitt som ingår 

1. Energi

2. Protein

3. Kolhydrater

4. Fett

5. Viktuppgång/viktnedgång

6. Tips på hur en lunch/middag kan se ut

7. Förslag på frukost/mellanmål

8. Förslag på lunch/middag

9. Förslag på snacks

Vad är en onlinekurs? 

Kursen är helt onlinebaserad och du kan därför gå kursen, när, var och hur du vill. Du kommer ha tillgång till kursen i 6 månader och kan under dessa månader läsa den i din egen takt eller gå tillbaka och läsa avsnitt flera gånger. Kursen kommer att bestå av olika avsnitt som inkluderar text, bilder, skärminspelningar och illustrationer. Du ansvarar med andra ord för ditt eget lärande. När du har gått igenom alla avsnitt kommer du få ett diplom som ett bevis på ditt genomförande av kursen. 

Pris och betalning 
Pris för denna kurs: 399 kr
Betalningen sker via kursplattformen Coursio och du kommer kunna välja på att betala direkt eller via faktura. Om det skulle uppstå några problem med betalningen så kontakta Coursio support. 

Vi hoppas att ni vill gå denna kurs för att ta kontroll över er hälsa!