SOCIALA MEDIER 

KONTAKT

KONTAKT

Vilma Litens 

Email: contact@vilmalitens.com

Tel: 073-8116876

  • Facebook
  • Instagram
NYHETSBREV

I D R O T T S N U T R I T I O N

Vad innehåller kursen?
I den här kursen kommer jag ta upp ämnet idrottsnutrition och kursen är riktad till de som har en grundkunskap inom kost men som vill fördjupa sina kunskaper om hur kroppen fungerar och hur kosten kan optimera träningen. Kursen kommer innehålla biokemisk kunskap om våra energisystem i kroppen, en djupdykning i kolhydrater, protein och fett, träning i olika klimat, immunförsvar, hormoner samt hur man kan förbereda sig inför en prestation.
Vem är kursen tänkt för?
Denna kurs är perfekt för dig som har tidigare kunskap inom grundläggande näringslära men som vill fördjupa sina kunskaper inom idrottsnutrition. Kursen är tänkt för dig som själv är aktiv och vill utveckla din egen kunskap om hur kosten kan påverka prestationen eller för dig som är utbildad PT eller kostrådgivare och vill kunna hjälpa dina kunder på ett bättre sätt. 
Olika avsnitt som ingår 
1. Grundläggande näringslära 
2. Våra energisystem i kroppen 
3. Energiintag för idrottare 
4. Kolhydrater vid träning
5. Protein vid träning 
6. Fett vid träning 
7. Viktiga vitaminer och mineraler 
8. Prestationshöjande medel och tillskott 
9. Intag av vätska och kolhydrater under träning 
10. Träning i olika klimat 
11. Immunförsvar i samband med träning 
12. Hormoner i samband med träning 
13. Förberedelse inför tävling 
Vad är en onlinekurs? 

Kursen är helt onlinebaserad och du kan därför gå kursen, när, var och hur du vill. Du kommer ha tillgång till kursen i 6 månader och kan under dessa månader läsa den i din egen takt eller gå tillbaka och läsa avsnitt flera gånger. Kursen kommer att bestå av olika avsnitt som inkluderar text, bilder, skärminspelningar och illustrationer. Du ansvarar med andra ord för ditt eget lärande. När du har gått igenom alla avsnitt kommer du få ett diplom som ett bevis på ditt genomförande av kursen. 

Pris och betalning 
Pris för denna kurs: 4999 kr
Betalningen sker via kursplattformen Coursio och du kommer kunna välja på att betala direkt eller via faktura. Om det skulle uppstå några problem med betalningen så kontakta Coursio support. 

Ta chansen att gå denna kurs för att lära dig mer om kost och optimera träningen!